Δες προϊόντα που μπορεί να σ’ενδιαφέρουν

Η μεγαλύτερη ποικιλία εξοπλισμού

Newsletter

Προϊόντα με Κορυφαία Βαθμολογία


ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία XMED ιδρύθηκε τον Μαίο του 2002 απο τον Πανανακάκη Παναγιώτη (Διπλωματούχο Φυσικοθεραπευτή με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ιατρικών μηχανημάτων, Όργανα γυμναστικής και ορθοπεδικών ειδών).

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στους τομείς των ορθοπεδικών ειδών, οργάνων γυμναστικής για επαγγελματική ή οικιακή χρήση και συμπληρωμάτων διατροφής.

Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά μεγάλους οίκους του εξωτερικού και παρέχει τα προιόντα αυτών στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο οργάνων. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε και τον πιό απαιτητικό πελάτη σε Όργανα γυμναστικής, Ορθοπεδικά είδη για ιδιώτες ή επαγγελματίες και συμπληρώματα διατροφής για αθλητές ή απλά για καθημερινή καλή φυσική κατάσταση και υγειινό τρόπο ζωής, σε συνδυασμό με μία επιλεκτική διατροφή. Στην XMED θα βρείτε το καλύτερο προιόν σε κάθε είδος εισαγωγής μας και την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση για το πελατολόγιο μας χονδρικής και λιανικής.

Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πιστών πελατών μας αλλά και κάθε νέου πελάτη που πάντα θα βρίσκει την κορυφαία επαγγελματική ανταπόκριση στις ανάγκες του.

Το τμήμα Service που διαθέτει η εταιρεία μας XMED έχει στόχο την καλύτερη και ταχύτερη κάλυψη των επιθυμιών των πελατών μας, με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών εντός του καταστήματος είτε στον χώρο του πελάτη.

Η πιστοποίηση ΕΝ-ISO 9001-2000 διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας, για τα Όργανα γυμναστικής και κάθε άλλο προιόν μας. Τα Όργανα γυμναστικής μας σας παρέχουν την καλύτερη εξάσκηση κορυφαίων προδιαγραφών. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία και αγορά σας και είμαστε σίγουροι πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Συστάσεις

Δεν μπορώ να πω αρκετά σχετικά με αυτό το eshop. Είναι τόσο απλό που βρήκα αυτό που ζήταγα πολύ γρήγορα. Είναι ένα μαγαζί για τα πάντα. Ειδικά όταν ο χρόνος και το χρήμα παίζει ρόλο. Ευχαριστώ.

ΚωσταςΑξιζει τον κοπο

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ

 • XMED

  Οργανα γυμναστικης με τις καλυτερες προδιαγραφες και τιμες. Η εμπειρία μας στο Fitness ήταν ήδη μεγάλη αφού προερχόμασταν από τον χώρο των γυμναστηρίων όπου είχαμε απασχοληθεί με αυτά για περισσότερα από 20 χρόνια.

  – Όργανα γυμναστικής. Στο XMED θα βρεις ποδήλατα – Ελλειπτικά – Ηλεκτρικούς Διαδρόμους, πολυόργανα γυμναστικής, Crossfit, Μονόζυγα. Βρείτε στο eshop μας τα πάντα για τα Σπορ. Επώνυμα αλλά και φθηνά προϊόντα, σε μία εποχή που όλα αγοράζονται δύσκολα..

  – Αθλητιατρικά υλικά. Η δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία της εταιρείας μας πηγάζει από τον απόλυτο σεβασμό και αφοσίωση της στη βελτιστοποίηση της ανθρώπινης ζωής.

  – Ορθοπαιδικά είδη. Η εταιρία Ορθοπεδικών – Ιατρικών ειδών, συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στις ανάγκες σας διαθέτοντας σε μοναδικές τιμέςτην πιο πλήρη γκάμα από ορθοπεδικά είδη, εξοπλισμό φυσικοθεραπείας και αναπηρικά είδη για παιδιά και ενηλίκους.

  – Pilates. H ανώτερη ποιότητα του εξοπλισμού εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των ασκήσεων του προγράμματος, και εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια του ενασκούμενου, σε όλο το ρεπερτόριο ασκήσεων.

  – Πατώματα Γυμναστικής. Αθλητικά δάπεδα, κατάλληλα για γυμναστήρια, σχολεία και κάθε χώρο μαζικής ή προσωπικής άθλησης. Δάπεδα γυμναστηρίου αντικραδασμικά και ανθεκτικά.

  – Συμπληρώματα Διατροφής. Τα συμπληρώματα διατροφής συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας μας και ενισχύουν τις αντοχές τού οργανισμού μας.

  Ο ανθρώπινος οργανισμός για τη σωστή ανάπτυξη και την καλή λειτουργία του πρέπει να εφοδιάζεται καθημερινά με τις απαραίτητες βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία


 • ΚΑΠΑ Solution

  Η εταιρεία ΚΑΠΑ Solution ιδρύθηκε στις αρχές του 2004. Αν και φαντάζει νέα στο χώρο της αποκατάστασης οι ιδρυτές της αθροίζουν 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο.

  Βασικοί τομείς της δραστηριότητας της είναι η εμπορία και εισαγωγή μηχανημάτων φυσικοθεραπείας – γυμναστικής – ορθοπεδικών ειδών –και άλλων ειδών συναφών με το χώρο της αποκατάστασης.

  Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στη Νίκαια στην οδό Περιστάσεως 19 και διαθέτει χώρους έκθεσης , Service και αποθηκών άνω των 800m².


 • VIPR.GR

  Όργανο Γυμναστικής για Ολόκληρο το Σώμα, με πάνω απο 9000 Ασκήσεις για μυική ενδυνάμωση καύση θερμιδών και λίπους. Το ViPR περνάει την Προπονηση σε ένα άλλο επίπεδο, ενώνει το κενό μεταξύ κίνησης και ενδυνάμωσης. Προσαρμόζεται εύκολα σε περισσότερες από 9.000 ασκήσεις προσφέροντας όλα τα οφέλη των κλασικών ασκήσεων ενδυνάμωσης.